Akhirnya, 1000 Subscriber!

Akhirnya, 1000 Subscriber!

Alhamdulillah, akhirnya aku sudah berjaya menyertai Youtube Partner Program. Sejujurnya aku memang tidak menjangkakan langsung perkara ini berlaku. Kenapa? Meh sini aku nak cerita. Dia punya cerita lebih kurang macam ni lah, aku kalau ikutkan kene dapatkan lebih...
Siput serang kebun aku!

Siput serang kebun aku!

Hari yang agak kurang pro aktif. Hampir seminggu kot aku tak jenguk tengok kebun aku. Sejak-sejak PKP ni, pergerakan agak terbatas. Cuaca pun tak berapa menentu. Kejap cerah. Kejap hujan. Kalau dah hujan, memang tak ke mana sangat lah aku. Hari ni bila berkesempatan...

Java buat hal lagi!

Java buat hal lagi! Rajin betul java ni ngupdate hahaha. Giler stress aku kali ni script panadol aku tak dapat manipulate file security java. Kalau tak silap aku last version java yang boleh guna adalah java 8 version 261 kot. Yang selepas dari 261 dah tak boleh nak...
Google Adsense : Vignette ads popup

Google Adsense : Vignette ads popup

Post kali ni pendek aje, berkenaan Google Adsense vignette ads, ok. Just nota untuk aku je sebenarnya dan juga kepada sesiapa yang memerlukan. Jadi hari ni aku dapat satu feedback dari seorang sahabat yang website kakigodek ni ada popup ads dari google yang sedikit...