Java buat hal lagi!

Java buat hal lagi! Rajin betul java ni ngupdate hahaha. Giler stress aku kali ni script panadol aku tak dapat manipulate file security java. Kalau tak silap aku last version java yang boleh guna adalah java 8 version 261 kot. Yang selepas dari 261 dah tak boleh nak...
Tanam sayur dengan sistem hidroponik menegak – Part 1

Tanam sayur dengan sistem hidroponik menegak – Part 1

Assalamualaikum dan salam PKP 2.0 dari saya Kakigodek. Pernah tak anda terlintas untuk bercucuk tanam secara menegak tanpa menggunakan tanah? Untuk projek kali ini saya ingin berkongsikan dengan anda semua berkenaan cara menanam sayur dengan sistem hidroponik menegak....
Google Adsense : Vignette ads popup

Google Adsense : Vignette ads popup

Post kali ni pendek aje, berkenaan Google Adsense vignette ads, ok. Just nota untuk aku je sebenarnya dan juga kepada sesiapa yang memerlukan. Jadi hari ni aku dapat satu feedback dari seorang sahabat yang website kakigodek ni ada popup ads dari google yang sedikit...
Stesen minyak dah tutup bila balik kerja semasa PKPB ?

Stesen minyak dah tutup bila balik kerja semasa PKPB ?

Kena kerja semasa PKPB ni? Stesen minyak dah tutup bila balik kerja semasa PKPB ? Minyak motor dah nak habis? Apa nak buat?? Bukan takat stesen minyak yang 24 jam tu jadi tak cukup 24 jam, 7e pun sama. Terus jadi tak reti tengok jam, hahaha. Stesen minyak dah tutup!...