November 2020

google adsense

Google Adsense : Vignette ads popup

  • by

Post kali ni pendek aje, berkenaan Google Adsense vignette ads, ok. Just nota untuk aku je sebenarnya dan juga kepada sesiapa yang memerlukan. Jadi hari ni aku dapat satu feedback dari seorang sahabat yang website kakigodek ni ada popup ads dari google yang sedikit menggangu. Aku sebenarnya perasan ada something worng, cuma aku tak tahu apa. Masalah yang aku perasan adalah, bila aku bukak website aku ni dia akan jadi putih bila aku pergi pada post yang aku dah buat. Memang agak pelik dan aku muskil jugak sebenarnya. Tapi sebab aku ni n00b, aku just refresh aje. Dalam kepala aku ni aku ingat wordpress ni ada bug. Lagi pun time tu aku baru je update iOS dekat phone aku.

Read More »Google Adsense : Vignette ads popup