CENTOS 7 : Nano not working on centos 7

I have a small problem with nano. When i type nano setup.sh, it’s not working. It just silent like that. So, after doing some simple troubleshooting, i found that it look like crash (maybe). Then i decide to reinstall it. I execute this command. yum -y reinstall...
MyNotes : enable XenServer Remote access.

MyNotes : enable XenServer Remote access.

Agak lama aku tak update apa-apa dekat bloq kaki godek ni. Di sebabkan sibuk, bloq ni terabai seketika. Oklah, hari ni aku nak buat sedikit nota untuk aku sendiri, kalau nota ni berguna untuk korang, korang boleh la guna yek. Ceritanya semalam aku gatal godek VM...
Your channel is no longer eligible to monetise

Your channel is no longer eligible to monetise

Bila terima email dengan tajuk macam ni. Terus rasa nak pitam aku! Tak sangka aku kena ban dengan Youtube! Your channel is no longer eligible to monetise bermaksud channel aku dah tak boleh moneytise. Covid-19 dah buat aku runsing, email demonetise ni pun buat aku...